Over ons

Over ons

WimaX Personeels Services ondersteunt ondernemingen op het gebied van loonstroken, salarisverwerking, fiscale zaken en payrolling. In eerste instantie zal je wellicht denken dat dit wel een heel uitgebreid pakket aan dienstverlening is, eigenlijk is dat ook zo. Maar juist deze unieke combinatie van verschillende aspecten zijn van groot belang voor u als ondernemer.

Oprichting
WimaX Personeels Services is opgericht op 29 mei 2009 te Amsterdam. Het moederbedrijf, D.W. Consulting & Beheer bestaat al sinds 1 januari 1989. We zijn gevestigd op de Vlierweg 22-24 1032 LG Amsterdam Noord. Klik hier om ons team te bekijken.

Wat maakt ons uniek?
De lijnen binnen onze organisatie zijn kort, zodat we u altijd snel van dienst kunnen zijn. Daarnaast kennen wij al onze klanten bij naam en kunnen ons daardoor écht inleven in uw situatie. Het zal voelen alsof u één van onze salarisadministrateurs in huis heeft.

Doelgroep
WimaX Personeels Services richt zich op het midden- en kleinbedrijf met 10 – 30 man personeel in de regio Amsterdam. Om u zo optimaal mogelijk te bedienen, hebben wij ook netwerk van specialisten op diverse aanvullende gebieden, zoals advocaten, registeraccountants en fiscalisten. Samen staan we sterker.

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Bel ons gerust via: 020 636 54 21