Uw medewerker salarisadministratie Amsterdam

Als ondernemer wilt u zich niet verdiepen in alle regels van een salarisadministratie. U wilt wijzigingen in wet en regelgeving niet bijhouden en u wilt al helemaal niet alle (lastige) vragen van personeel beantwoorden.

U wilt doen waar u goed in bent: ondernemen.
Wij begrijpen u. Helaas is salarisadministratie een verplicht proces binnen uw bedrijf en zal dit dus toch moeten gebeuren.

Laat ons uw zorgen wegnemen.

Wij geven u weer de vrijheid en de rust om te focussen op de primaire processen van uw bedrijf, zoals klantenwerving en product ontwikkeling. De dingen die u echt leuk vindt om te doen.

U levert de informatie, wij doen de rest.
Als u uw salarisadministratie aan ons uitbesteedt, heeft u er verder geen omkijken meer naar. Wij maken maandelijks voor uw de loonstroken op basis van uw gegevens. Deze gegevens kunt u simpelweg via een digitaal loondossier, e-mail, per fax, telefonisch of per post versturen.

Service en betrokkenheid.
Wij garanderen korte lijnen en snel antwoord op al uw vragen. Wij kennen al onze klanten bij naam en kunnen ons daardoor écht inleven in uw situatie. Het zal voelen alsof u één van onze salarisadministrateurs in huis heeft.

Ik wil mijn salarisadministratie uitbesteden, maar er niet te veel tijd en geld aan kwijt zijn.”

Wij begrijpen dat. Accountants kunnen al vaak te duur zijn en voor loon-specialisten is vaak niet voldoende werk.

Wij verzorgen uw loonstroken al vanaf €6,- per werknemer.

Vrijblijvende afspraak maken